Újabb sátoros evangélizációs sorozat

2012.06.09

Istenünk kegyelméből újra itt a nyár, s vele együtt a lehetőség is a 2012-es sátoros evangélizációs sorozathoz is. Mint már írtunk róla az alapítványunk a tavaly saját rendezvény sátrat kapott. Ami persze óriási lehetőség, hogy az embereknek a jó hírt továbbadjuk, de ezzel együtt felelősség is ha mindezt nem tennénk. Hála legyen a Mennyei Atyánknak sok helységben igény van ilyen evangélizálásra. Ebben az évben június 7-én állítottuk fel először a sátrat Érmihályfalván. 

A sátor felhúzásában az egyes gyülekezetek tagjai segítenek . Igen komoly szakértelmet igénylő munka. Attól függően mennyire hozzáértő a helyi csapat 3-6 órát is igénybe vesz,minimum 10 személy összehangolt munkájával a sátor felállítása. De mind ez megéri hiszen ebben a sátorban már sokan hallották és elfogadták a Megváltót. 


A sátorban tulajdonképpen ugyanúgy történik az evangélizálas mint a gyülekezetben, csak tapasztalatunk alapján ide könnyebben eljönnek az emberek. Minden alkalmon dicsőítéssel kezdődik, majd bizonyságtevésekkel folytatódik , végül pedig igehirdetéssel és hívogatással zárul. Érmihályfalván 2012.június 8-án kezdődtek a sátoros alkalmak, amikor Gábor Rupi hirdette Isten áldott igéjét. Jó volt megérezni az Úr jelenlétét és látni azokat akik megértették az üzenetet. Kívánjuk életükre Istenünk gazdag áldását, és azt, hogy ez a sátor az idén is szolgáljon az úr dicsőségére. 


A tudósitó