Szól az ige, és vannak, akik befogadják.

2016.03.09

Isten iránti hálával adjuk közre kedves munkatársunk Gombos Miklós testvér beszámolóját. Nagy hála van a szívünkben, hogy nem csak imaházat sikerült építeni Pelén, hanem a gyülekezet is nő, erősödik számban és lélekben. Tudjuk, hisszük, valljuk, hogy az elvetett ige magvak elvégzik küldetésüket. Külön öröm számunkra, hogy most ezen a helyen a visszajelzés is nagyon egyértelmű volt, és mindannyiunk számára látható. Adjon az Úr kitartást azoknak, akik elindultak a keskeny úton Jézussal, és bölcsességet Gombos Miklós testvérnek a velük való foglalkozásban. 

Az alábbiakban közreadjuk Gombos Miklós testvér rövid beszámolóját: 


Isten kegyelméből az elmúlt héten Pelén tarthattunk evangélizáló alkalmakat. Sok sok áldást, és megtérőt adott az ÚR minden este.


Kedves szolgatársak hirdették az evangéliumot: Kajca János, Dan László, Filep Szilárd, Veress Efraim, és Kőszegi Dániel testvérek. Adjon az ÚR sok erőt további szolgálatukhoz. Megtartottam az első barátkozok óráját, s 21 nevet írtam fel, és a névsor még nem zárult. Adjon Isten folytatást, és tartsa meg őket hogy egy se vesszen el.