Nyári Evangélizációs sorozatok

2011.06.13

Istennek hála, ez évbe is elindulhatott a sátoros evangélizációs sorozat. Nagy öröm számunkra, hogy az Úr különleges kegyelme által egy új rendezvény sátor állhat a rendelkezésünkre. Ez ügyben is megtapasztalhattuk, hogy imáink meghallgatásra találnak, s így nem kell ezért is pénzt adni. A sátoros evangélizációk első állomása Érkereki volt. Junius 3 -5 között evangélizációs alkalmakat tartottak, amit a helyi körzet lelkipásztora, Papp László szervezett. 

Estéről estére hangzott Isten drága igéje Dan László, Bödő Zoltán, és Kőszegi Dániel testvérek által. Az alkalmak során, többeket megérintett az ige, és döntöttek Isten mellet.


Junius 10 - 12 között Érmihályfalván folytatódott az evangélizációs sorozat, amely Vasárnap bemerítéssel zárult. 


A helyi lelkipásztor, Filep Szilárd vezetésével, alkalomról alkalomra, más más testvérek szolgáltak. Pénteken ismét Dan László testvér, szombaton pedig Balla Frigyes testvér hirdette Isten igéjét. A bemeritési ünnepélyen Kőszegi Dániel és Stéfán Ottó testvérek szolgáltak , Bödő Zoltán lelkipásztor Úrvacsorát osztott. Hét fehérruhás merítkezett be, Filep Szilárd helyi lelkipásztor által. Ezen a helyen is voltak olyan személyek, akik meghalloták Isten hívó szavát, és döntöttek.


Imátkozzunk azért, hogy akik döntöttek, az Úr tartsa meg kegyelmében, és adjon lelki növekedést életükbe.


A tudósitó