Missziós konferencia

2012.04.29

KCA és FGM munkatársi Konferencia volt április 23 és 24 -kén, a Margita melletti Holland farmon. A találkozó célja, a missziómunkások kapcsolatának javítása, a misszió területen kialakult sajátos helyzetek megvitatása, a további célok, tervek, programok megbeszélése, egyeztetése, hogy örömeikről és munkájukról beszámoljanak egymásnak és az Úr elé álljanak. Az idén is lesznek sátoros evangélizációk, bemerítések és egyéb ünnepek, amiknek az időpontjai rögzítve lettek és a honlapon az "Esemény naptár" oldalon megtekinthető.

A Szövetséget Veres Efraim lelkipásztor testvér képviselte, és amit az Úr a szívére helyezett meg is osztotta a testvérekkel.


A két nap alatt, három előadás hangzott el, amit a többek által jól ismert Dr. Eric Barrett és felesége Rosemary Barrett az angliai "4H" (for édzs) alapítvány vezetői tartottak (Magyar és határon túli bibliaközpontú gyülekezetek és keresztyének segítése és támogatása, melyek Magyarországhoz tartoztak a Trianoni egyezmény megkötése előtt 1920 -ig ) Az első előadás Dr. Eric Barrett önéletrajz, a második " Hihet-e egy tudós Istenben ?", a harmadik pedig a "4H" alapítvány bemutatása.


Áldott alkalom volt és hálásak vagyunk az Úrnak és a Holland testvéreknek, akik a helyet és a szállást biztosították erre a két napra.


Az első összevágás a konferencián készült képek, utána a videón Dr. Eric Barrett önéletrajzát láthatjuk, a következő "Hihet-e egy tudós Istenben", majd a "4H" alapítvány bemutatása, és végül Rosemary Barrett "Milyen együtt (házastársként) Istent szolgálni? ". Az utolsó két videó hanganyagát egy telefon néha zavarja, de ettől függetlenül az előadás jól halható.


A tudósitó