Missziós konferencia, asszonyvásárai fejlesztések, és új oktatási épület átadása Érkörtvélyesen.

2019.05.20

Az elmúlt hét folyamán Isten sokféle módon adott áldást Alapítványunk számára.

A Holland Cigánymisszió Alapítvány szervezésében és vezetésével május 15-én és 16-án konferencián vehettünk részt a Dorcas táborban. Hollandiából, Magyarországról, Kárpátaljáról és Erdélyből alapítvány vezetők, lelkipásztorok, tanítók, valamint óvónők oszthattuk meg egymással tapasztalatainkat, örömeinket és harcainkat.

Május 17-én a Holland Cigánymisszió vezetősége és Alapítványunk képviselői közösen értékelték ki az elmúlt időszak eredményeit, valamint megtervezték a következő hónapok megvalósítandó projektjeit.

Örömmel adtuk át az Asszonyvásárai Oktatási és Missziós Központban elkészült új többfunkciós szobát, mely raktárként és játékszobaként is funkcionál.

Május 17-én délután nagy örömben volt részünk Érkörtvélyesen, ahol a Global Aid Network romániai projektvezetőjével Hugo Baasszal és kedves feleségével Myrnával átadhattuk az általuk finanszírozott új oktatási épületet. Az oktatási épületben tanuló gyerekek tanítóik vezetésével nagyon szép műsor keretében vették birtokba az új épületet.

Minden átélt csodáért Istené legyen a hála.