Marossárpataki ünnep

2015.01.22

"...Aki mást felüdít, maga is felüdül" (Péld 11,25) - nagy öröm ezt megtapasztalni a szolgálat során. Erősítsenek minket, buzdítsanak örömteli szolgálatra az alábbi sorok Marossárpatakról, a gyermekek karácsonyi szolgálatáról.

"Nagy öröm töltötte be a gyermekek szívét, mikor megtapasztalták, hogy miközben ők tettek és tesznek olyan szolgálatokat, amelyek kedvesek Istennek, aközben Isten is meg tudja áldani őket. 


A gyerekek egy idősotthonban szolgáltak karácsony környékén, ahol olyan emberek vannak, akiknek szükségük van egy mosolyra, simogatásra és egy jó szóra. Boldogok voltak a gyerekek, hogy ezt megtehették szeretetből. Az Istené legyen a dicsőség, mert megáldja azt, aki segítségben hívja őt, és kiárasztja jóságát irántuk, és még inkább gyümölcsözővé teszi az életét. Jó volt látni, hogy örült 63 gyerek ennek a napnak és a cipősdoboz ajándékoknak! Telve volt a szívük hálával és buzgósággal, mert a szülőktől nem kaphatnak sok mindent, van olyan család, ahol tényleg semmit sem. Árva gyerekek is voltak, akik szintén örültek, mert megértették, hogy Isten jó hozzájuk, jót akar cselekedni velük, és segíteni szeretné őket. 


Köszönjük szépen a támogatást, továbbra is kívánunk és kérünk Istentől gazdag, áldott életet!


Moldován Attila és a marossárpataki gyerekek"