Korondi tavasz

2013.07.12

Kedves Testvéreim az Úrban!

A tavaszi időszakban nagyon meg tapasztaltuk a Szent Szellem megújító kegyelmét. Nem csak a természet újult meg, hanem emberi lelkek is új életet nyertek. 


A korondi gyülekezetben egy házaspár és még mások is elfogadták az Úr Jézust. Sírva vallották meg bűneiket, és velük együtt a gyülekezet is bűnbánatra jutott, sokan megújultak. A misszió telepekről sokan elmentek külföldre dolgozni. Velük is tartjuk a kapcsolatot, hogy meg tudjanak maradni a hitben. Az otthon maradtakat rendszeresen látogatjuk.


A korondi imaháznál elkezdtük a bővítést és felújítási munkálatokat. Bővítettük az imatermet, nyílászárókat cseréltünk, a bemerítő medencét beépítettük. 

A hátsó két termet is elkészítjük: a gyerekek részére az egyiket, és vendég fogadásra a másikat. A régi padok helyett székeket szeretnénk, ezen kívül szeretnénk a fűtést is bővíteni egy nagyobb teljesítményű fás kazánnal, valamint radiátorokkal. 

Eddig nem volt a fűtés elegendő, és nem volt jól megoldva. Villanyszerelési munkálatok is várnak ránk. 

Kérünk titeket, imádkozzatok értünk, hogy az Úr rendelje ki az anyagiakat, és a lelki munkában se lankadjunk el. Dóczi testvérrel újra kezdtük a felső-sófalvi missziót. Ebben is kérünk imatámogatást, hogy ne legyen hiábavaló ez a munka. 

Az Úr áldását kívánom mindnyájatok számára!

Testvéri szeretettel az Úr Jézus nevében:
Gábor Rupi