Kelet-magyarországi gyermekek tábora

2014.07.22

2014. július 1-4. között táborozáson vehettek részt a kelet-magyarországi gyülekezeteinkhez tartozó gyermekek. Mintegy 51 gyermek és kísérő számára nyílt meg a lehetőség, hogy három napon keresztül csak az Úrra és társára, felebarátjára figyeljen. A gyermekek Tiszabecsről, Milotáról, Uszkáról, Túrricséről és Berekböszörményből érkeztek. A nyitó alkalomra kilátogatott a cigányok közötti misszió elindítójának, Kopasz Jenőnek a felesége, Kopasz Jenőné Ancika néni is. A gyermekeknek sok élményben lehetett részük, a gyermektanítók vetélkedőket, játékokat, kézműves foglalkozásokat szerveztek számukra. Mindemellett igei tanítás is kaphattak, Mursa Dániel és Nagy Kornél testvérek közreműködésével.

Július 2-án, szerdán este egy különleges koncert színesítette a programot: Pintér Béla kortárs keresztyén zenész adott koncertet a gyermekeknek. A zeneszámokhoz fűzött bizonyságtételek, reméljük, sok gyermeknek szolgálnak majd irányjelzőként.

Örülünk, hogy az utolsó napon a lelki ajándékok mellé egy-egy cipősdoboznyi ajándékot is sikerült kiosztani a gyermekeknek. Hálásak vagyunk, hogy Isten gondviselése végig jelen volt a táborban, és a hazaúton is megőrizte a gyermekeket. Köszönjük az értünk mondott imákat is! 

Köszönjük a szervezőknek, a táborban szolgálatot vállaló minden személynek a segítségét! Hisszük, hogy ez a néhány nap ennek a sok gyermeknek az életében maradandó nyomot hagy. 

Dr. Gacsályiné Fodor Boglárka