Imaház megnyitó Érkőrösön

2016.06.29

Csodák idejét éljük. Alig telt el két év azóta, hogy eltemettük az utolsó érkőrösi gyülekezeti tagot, s Isten csodálatos kegyelme folytán - ha nehéz úton is - sikerült megvásárolni azt a házat ahol elköltözött testvérnőnk lakott, és abban a hajlékban egy új cigány gyülekezet plántálása kezdődött. 

Az elmúlt időszakban Gombos Miklós missziómunkás testvér vezetésével és irányításával, Alapítványunk anyagi támogatásával, valamint a hollandiai Amersfoort városából érkező Corderius College tanárai és diákjai anyagi és fizikai segítségével felújításra került az épület, és megtörtént az imaház céljára való átalakítás. Június 26-án vasárnap délután már az udvaron elkezdődött az ünneplésünk, ahol Kőszegi Dániel testvér, a KCA alapítója igei bátorítását és Bödő Zoltán valamint Gál Győző hálaadó imáját követően Kőszegi Dániel és a Corderius College képviseletében pedig Jan Roos vágta át a szalagot, megnyitva ezzel az épületet. Az istentisztelet keretében az igei szolgálatot Dan László testvér végezte, majd ezt követően köszöntések hangzottak el lelkipásztorok és a megjelent vendégek részéről. Az alkalom meghittségét fokozták a Gombos Miklós és Ferenczi Béla testvérek irányításával felhangzó ének - zenei szolgálatok. Külön öröm volt számunkra, hogy elköltözött testvérnőnk családtagjai is jelen voltak az alkalmon. 


Az a hitünk, és reménységünk, hogy a gyülekezet tagjai példás életükkel és szolgálatukkal egyre több embert elérnek életükkel és szolgálatukkal, és Isten igéjével.