Gyülekezeti vén avatás

2019.07.08

Július 7-én vasárnap délután több gyülekezet testvérisége együtt ünnepelt a szaniszlói cigány imaházban, ahol a népes testvériség jelenlétében Izsó István testvér gyülekezeti vénné avatása történt meg. Hálásak vagyunk azért, hogy Izsó István testvér már eddigi szolgálata alatt is nagy áldást jelentett a gyülekezetek számára. Az avatási ünnepség közös ünnepe volt az érmihályfalvai magyar baptista gyülekezetnek, a Cigánymisszió Alapítványnak, valamint a szaniszlói és körtvélyesi 2-es cigány gyülekezeteknek.

Az avatási istentiszteletet a bihari missziókerület megbízásából Albert Zsolt lelkipásztor testvér vezette. Az igehirdetés szolgálatában Kőszegi Dániel testvért a Cigánymisszió alapítóját használta a gyülekezet felé az Úr.

Az avatóbizottság tagjai Albert Zsolt, Filep Szilárd, Papp László, és Gál Győző lelkipásztor testvérek voltak.

Köszöntések hangzottak el a jelenlevő misszióvezetők, lelkipásztorok, és gyülekezeti képviselők részéről. A több mint kétszáz fős népes gyülekezet az alkalom végén szeretetvendégségben is együtt időzhetett.

Imádságunk és kérésünk Isten felé az, hogy Izsó István testvér kedves feleségével és családjával együtt legyen áldás a szolgálatokban!