Evangélizációs napok és bemerítés Érselénden

2019.05.06

Isten kegyelméből május 3-tól 5-ig a Cigánymisszió nagy missziós sátra adott otthont az érseléndi imaház udvarán az evangélizációs alkalmaknak és a bemerítési istentiszteletnek. Mindhárom napon Papp László testvér a gyülekezet lelkipásztora volt az alkalmak házigazdája. Zenei szolgálatokban pedig a körtvélyesi és a szaniszlói testvérek segítették az Isten dicsőítését.

Péntek este Izsó István missziómunkás testvér, szombat este Dan László testvér a Cigánymisszió elnöke, vasárnap pedig Kőszegi Dániel testvér a Cigánymisszió alapítója hirdette Isten igéjét. Már a pénteki és szombati alkalmak is sok áldást jelentettek, hiszen többen is nyilvánosan kifejezték döntésüket Jézus Krisztus mellett. Természetesen a vasárnap délutáni alkalom volt az, ami a csúcspontja volt az egész hévégének.

Ezen az alkalmon hét fehérruhás testvérünk tett vallást hitéről, megtéréséről szóban és tettben egyaránt. Külön hála van a szívünkben azért, hogy az igeszolgálat mellett még több igei gondolat is elhangzott a jelenlévő testvérektől.

Nagyon sokat jelentett a több mint kétszáz fős ünneplő gyülekezet számára Bödő Zoltán, Izsó István, és Hessel Keuter testvérek igei útmutatása.

Hála és öröm van a szívünkben az átélt csodákért, megtapasztalásokért. Reménységgel tekintünk előre, hogyha az Úr akaratával megegyezik, ismét lesz bemerítés Érselénden.

Mindazok, akiknek nem volt lehetőségük együtt ünnepelni a gyülekezettel személyesen, az alábbi link segítségével megnézhetik a bemerítési istentiszteletet, a mellékelt fényképek segítségével pedig betekintést nyerhetnek alkalmunkba.