Evangélizáció és bemerítés Érkörtvélyesen

2014.09.18

Nagy lelkesedéssel és buzgósággal készülődtünk az evangélizáló és bemerítési istentiszteleti alkalmakra az érkötvélyesi II. számú gyülekezetben, szeptember 12. és 14. között. 

,,És ti kinek mondatok engem?" - ezzel a kérdéssel indult az evangélizációs sorozat pénteken este, amikor Bödő Zoltán lelkipásztor hirdette Isten igéjét. Nagyon fontos üzenete volt ennek a kérdésnek, mert sokan könnyen átsiklanak ezen, pedig nagyon személyes és bensőséges kapcsolat segít erre válaszolni. ,,Te vagy a Krisztus" - válaszolta Péter, Jézus pedig boldognak mondta őt. 


Folytatódott az evangélizációs alkalom szombaton, amikor Ferenczi Béla missziómunkás szolgatársam szólta Isten igéjét. ,,Ő az, aki mindent kijelent nékünk" - Isten cselekszik és munkálkodik lelke által bennünk, vezet és kijelent mindent minékünk. 


Vasárnap csodálatos bemerítési örömünnepünk volt. Ez alkalommal Kőszegi Dániel testvér, az alapítvány alapítója hirdette Isten igéjét, kiemelve a bemerítés fontosságát és jelentőségét. Hitükről bizonyságot téve öt szeretett testvérünk vállalta a nyilvános vallástételt, és ezáltal elpecsételték életüket az üdvösségre a Nazáreti Úr Jézus Krisztusban vetett hit által. Nagyon hálás a szívünk Isten áldásaiért. S.D.G.


Filep Szilárd,

lelkipásztor