Evangélizáció az új Gernyeszegi Roma Gyülekezetbe

2012.11.19

Nagy öröme volt a Gernyeszegi gyülekezetnek, ugyanis a hétfői evangélizáción 12 vendég, többségében lelkipásztor hirdette Isten igéjét. A Keresztyén Cigánymisszió Alapítvány, munkatársi konferenciát tartott Szászrégenbe, és a résztvevők többsége elment a hétfői Gernyeszegi összejövetelre. 

Tóth Attila a körzet lelkipásztora köszöntötte a vendégeket, majd egyenként felkérte őket szolgálni. A kis gyülekezet tele volt hallgatókkal, akik nagyon figyelmesen hallgatták a bizonyságtételeket, evangélizációkat. 


A zenei szolgálatot Kalányos Zoltán, helyi gyülekezeti tag valamint Novák Zsolt, Gyergyói lelkipásztor végezték.


Az utolsó igei üzenetet Veres Efraim lelkipásztor testvér hirdette és a végén megtérésre szólította a jelenlevőket. Többen elfogadták a felhívást és jelezték szándékukat a megtérésre. 


A helyi gyülekezet tagjai nagyon örültek ennek az alkalomnak és máris munkához láttak, a következő estére meghívták azokat az embereket akik döntöttek, beszélgetni, imátkozni. Erre az összejövetelre 22 -en jöttek el, köztük olyanok is akik azelőtt este nem voltak, de hallottak arról amit Isten végzett barátaik életébe.


Imátkozzunk a Gernyeszegi gyülekezet tagjaiért, hogy ne lankadjanak meg, hanem még nagyobb odaszánással folytassák az elkezdett munkát.


A tudósító