Az iskolának vége, kezdődik a vakáció

2016.07.09

Örömmel számolunk be arról, hogy a 2015/16-os tanév az asszonyvásárai After School programunkban is befejeződhetett. Hálásak vagyunk a Holland Cigánymisszió Alapítvány támogatóinak, és munkatársainak hogy mind anyagiakkal, mind imádságban és személyes látogatásaikkal is támogatják ezt a programot. Köszönjük az odaszánt életű tanárok munkáját, és a tanulók töretlen lelkesedését. 

Az alábbiakban örömmel közöljük a program vezetője által írt beszámolót: 


"Évzáró és a várva várt vakáció
Ismét eltelt egy iskolai év. A sok fáradságos munka meghozta az eredményt. Reménységen felül zártuk ezt a tanévet. Hálával a szívünkben Isten iránt, megköszönjük ezt a sikeres időszakot. Nagyon sok tanulónk jó tanulmányi eredménnyel zárt és diplomát szerezett.
A várva várt vakációt táborozással kezdtük. A táborozás célja, hogy a gyerekek megismerjék a bibliai József életét és megtanulják milyen az igazi testvéri szeretet, gyűlölet és irigység nélkül. A táborozás ideje alatt még sokat játszottunk, fürödtünk, a tábortűznél sokat énekeltünk, és József történetéhez kapcsolódva sok és szép kézimunkát készítettünk.


Ezúttal is szeretnénk tiszta szívünkből megköszönni minden támogatónak a hozzájárulását, újból sikerül sok gyermeknek lehetőséget biztosítani a szellemi és értelmi fejlődésben, és sok, sok örömöt okozni. SDG!


Egyedül Istené a dicsőség!


Az Aszonyvásári After School tanítói."